A konténer adta lakások egyre népszerűbbek. Persze, ha véletlenül záródnánk be macskaként egy konténerbe hetekre, akkor lehet nem találnánk olyan jó mókának a konténerlétet. Nem úgy, mint az a szürke macska, amelyik három hetet utazott egy bezárt hajókonténerben. Az ukrajnai Odesszából egészen Izraelig.

Egy szép szürke macska nem csak, hogy három hetet utazott bezárva egy hajókonténerbe, hanem viszonylag sértetlenül úszta meg a viszontagságokat. Kvázi élelem, folyadék, fény nélkül, a tengeren ringatózva.

De a konténerbe zárt szürke macska igazi túlélőnek bizonyult, feltalálta magát, a konténer rakományán élt, ami nem volt más, mint édesség. Felkaparta a dobozokat és a benne található édességeket ette meg, így jutva elegendő cukorhoz. A szomjúságát pedig az édességekből kicsapódó párából nyerhette – legalábbis a feltételezések szerint. Bárhogyan is volt, a cicát védték az égiek!

Becsúszott a konténerbe

És, hogy került a macska a konténerbe? Erre utólag jöttek rá a Star Shine Shipping LTD munkatársai. A térfigyelő kamerák felvételein játszották vissza a történteket, és rekonstruálták utólag az esetet: a macska rakományfeltöltés közben csúszott be a konténerbe. Amiben három hetet utazott.

Amikor a hajó megérkezett, és a rakományokat lepakolták és kinyitották, az izraeli munkások legnagyobb meglepetésére egy félénk macska kibújt elő.

A cica azóta Alexander Vinnik, az Odessa Expedicious cég igazgatója személyes védelmében él. A társaság köszöni szépen a sok érdeklődést, a macska most már biztonságban van! Mondhatni: kutyabaja sincs!

Forrás: ITT
Kép: ITT
Kövessen bennünket, nézze meg a többi blogbejegyzésünket is ITT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This