Eladó konténer, konténervásár – így kezdődnek a hirdetések. Bármerre nézünk konténerrel találkozhatunk. Már ha észrevesszük őket, mert bizony a konténerek nem feltétlenül mondhatóak szép emberi alkotásoknak, és ezért nem biztos, hogy feltűnnek. Hasznosaknak viszont annál inkább nevezhetjük, hiszen annyi minden fér bele egy-egy konténerbe. Például iszap. Vagy a szőlő, amiből később a bor készül. 

Konténert elsősorban a hulladékszállítással foglalkozó cégeknek értékesítünk. Utánuk következik az építőipar. Az a rengeteg szemét, hulladék, ami egy bontás, építkezés alatt felhalmozódik, azt gyűjteni kell valahol, majd szállításig tárolni, na meg elszállítani oda, ahol tudnak vele mit kezdeni. Mert manapság már a fenntarthatóság kérdése mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ők az eladó konténer hirdetéseket lesik. Eladó láncos konténer, multiliftes konténer, amit neveznek görgős konténernek is.

Az építőipar mellett a nagy ipari cégek és gyártók azok még, akiknek szükségük van konténerekre. Felfognak bennük mindenféle olyan mellékterméket, ami előállítás, gyártás, felhasználás alatt felgyülemlik, illetve a késztermék számára is jó megoldás a konténer.

De szemétgyűjtésre konténert máshol is láthatunk, ahol sok hulladék gyűlik össze: kórházak udvarán, éttermek mellett, temetőkben, iskolaudvarán.

Konténervásár: láncos, multiliftes

Eladó konténer – így kezdődnek a hirdetések a Google oldalán, lehet kapni frissen gyártott, felraktározott vagy éppen használt konténert. Utóbbit vagy használatra felújítva vagy éppen hibásan. Nálunk mindenféle konténer megfordul. Konténervásár van nálunk.

Láncos konténer. Nevezik sittes konténernek is. Az eladó konténerek, a láncosok lehetnek 4, 6, 7, 8 m³-esek.
És ettől eltérően készíthetünk akár 1 m ³ -es acél tároló konténert, kalodát, vagy akár 10m ³ -es agrár-, és építőipari kisgépeket szállító konténereket is. Amik lehetnek nyitott, zárt, más néven fedett vagy lenyitható hátfalú, máshogyan mondva lenyitható ajtós konténer.

Láncos konténerek különböző típusban és méretben

Eladó konténer lehet multiliftes is. Mert gyártunk multiliftes, másnéven görgős konténert is. Kialakításuk szerint ezek lehetnek: zárt, nyitható tetejű vagy speciális kialakításúak mint például a gépszállító platformok. Méretük szerint pedig a multiliftes konténerek lehetnek 10 m³ – 40 m3 közöttiek. 

A zárt multiliftes konténereink a leggyakrabban fix tetőszerkezettel rendelkeznek, de kérésre különféle megoldásokkal nyitható tetejű − hidraulikus emelővel ellátott, egyéb módon nyitható tetőszerkezetes vagy ponyvázható – változat gyártását is vállaljuk.

Multiliftes konténereink kialakítása a mindenkori hatályos EU szabványok alapján készül haszongépjárművekhez. A kritikus pontokon inercianövelőkkel erősítjük meg, így a görgős konténereink a legnagyobb és legkülönbözőbb igénybevételeknek is megfelel.

Épületjellegű konténerek

A konténervásár kínálatunkban szerepelnek az épületjellegű konténerek is. Ezek a könnyen telepíthető és igény szerint mobilizálható konténerépületek kiváló megoldást nyújtanak számos területen. Lehet belőlük porta-őrhely (őrkonténer, portakonténer) építkezésekre, ipari és mezőgazdasági területekre, különféle intézmények beléptetéséhez, ideiglenes vásárok-fesztiválok rendezvényterületére. Ugyanide parkoló-sorompó működtetésre szolgáló építmény is, irodaházak parkolója, lakóparkok, rendezvényterületekre. Eligazító, tájékoztatói pontnak, jegypénztárnak, melegedő-várakozónak, öltözőnek a focipályák vagy más sportterületek mellé. Irodának is kitűnőek. Ideiglenes könyvtárnak erről írtunk is már korábban ITT. De óvodai foglalkoztató vagy iskolaterem is lehet konténerépületből. Vagy akár mobil munkásszálló.

Új és használt konténerek

Az újonnan átadott RAR festéktől frissen csillogott konténerek persze a legszebbek. Gyönyörű a színűk, nekünk legalábbis szépek, talán mert mi gyártottuk őket. A szivárvány minden színében. Eladó kontéreink között találhat a vásárló citromsárga, okker, narancs, lila, pros, zöld, kék, türkiz, szürke és fekete konténert is. Na meg fehéret.

A használt konténerek felújításában is jók vagyunk. Használatuknak megfelelően ott javítjuk, erősítjük meg, ahol jobban sérül. A festék maródik le, megvetemedik az acél, akár el is ferdül vagy kiszakad. Mert bizony az sem mindegy honnan bánunk a konténerekkel. Garanciát mi is csak arra tudunk vállalni, ha használati utasítás szerint bánnak velük. Akkor akár 36 hónapot garanciát adunk.

Eladó konténereinkre ITT kérhet ajánlatot.

Szerző: Polgár Ágnes
Kép: Konténertechnika

Pin It on Pinterest

Shares
Share This