4HNY

4 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT, HÁTUL EMELHETŐ LÁNCOS KONTÉNER

5HZ/2

5 m³ ŰRTARTALMÚ, ZÁRT/FEDETT, HÁTUL EMELHETŐ

8HNY

8 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT, HÁTUL EMELHETŐ

30GNY

30 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT MULTILIFTES 

4HZ

4 m³ ŰRTARTALMÚ, ZÁRT/FEDETT, HÁTUL EMELHETŐ

6HNY

6 m³ ŰRTARTALMÚ NYITOTT, HÁTUL EMELHETŐ

10HNY

10 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT, HÁTUL EMELHETŐ

5HNY

5 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT, HÁTUL EMELHETŐ

7HNY

7 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT, HÁTUL EMELHETŐ

10GNY

10 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT, MULTILIFTES KONTÉNER

5HZ

5 m³ ŰRTARTALMÚ ZÁRT/FEDETT, HÁTUL EMELHETŐ

7HNYA

7 m ³ ŰRTARTALMÚ, LENYITHATÓ HÁTFALÚ AJTÓS 

20GNY

20 m³ ŰRTARTALMÚ, NYITOTT MULTILIFTES 

Konténer

Láncos konténer. Nevezik sittes konténernek is. Standard méretek: 4, 6, 7, 8 m³
Ettől eltérően megrendelésre készítünk akár 1 m ³ -es acél tároló konténert, kalodát, vagy akár 10m ³ -es agrár-, és építőipari kisgépeket szállító konténereket is. Amik lehetnek nyitott, zárt, más néven fedett vagy lenyitható hátfalú, máshogyan mondva lenyitható ajtós konténer.

Láncos konténerről ITT olvashat még. 

Multiliftes konténer, más néven görgős konténer. Kialakításuk szerint ezek lehetnek: zárt, nyitható tetejű vagy speciális kialakításúak mint például a gépszállító platformok. Méretük szerint lehetnek 10 m³ – 40 m3 közöttiek.

A zárt multiliftes konténereink a leggyakrabban fix tetőszerkezettel rendelkeznek, de kérésre különféle megoldásokkal nyitható tetejű − hidraulikus emelővel ellátott, egyéb módon nyitható tetőszerkezetes vagy ponyvázható – változat gyártását is vállaljuk.

Multiliftes konténereink kialakítása a mindenkori hatályos EU szabványok alapján készül haszongépjárművekhez. A kritikus pontokon inercianövelőkkel erősítjük meg, így a görgős konténereink a legnagyobb és legkülönbözőbb igénybevételeknek is megfelel.

Multiliftes konténerről ITT olvashat még.

Konténerkatalógus

– Újonnan gyártott, felújított konténerek, szabványos vagy egyedi méretezésben, színben, formában. Konténerkatalógus. Képgaléria ITT. További érdeklődés cégünkről a facebookon.

Tiszafüredi gyártócsarnokunkban úgynevezett LÁNCOS ÉS MULTILIFTES konténerek különféle változatait gyártjuk. Új láncos és multiliftes konténereinkről IDE KATTINTVA kérhet árajánlatot közvetlenül.

A LÁNCOS KONTÉNEREKET a hétköznapokban gyakran halljuk sittes konténer néven említeni. Ami nem csoda, mert a láncos konténerhasználat egyik legelterjedtebb területe a sitt, avagy építési törmelékek tárolása és szállítása. Ám a konténerek ennél jóval szélesebb körben hasznosíthatók:

építkezés-bontás során keletkezett törmelékek

építőipari anyag

kommunális hulladék

irodai hulladék

háztartási hulladék

zöld és egyéb hulladék,

továbbá különféle nehéz termékek tárolására, szállítására.