BEMUTATKOZÁS


Kedves Látogató!

Miért pont Konténertechnika? Mert, mint mindennek, a konténergyártásnak is van egy precíz technikája, amit mi, magas minőségben, a piaci igényekhez igazodva végzünk 2014 óta.

A konténergyártásban és az acélszerkezetek kivitelezésébe és összeszerelésben szerzett tapasztalatunk és hozzáértésünk révén vevői előnyt teremtenünk azzal, hogy reagálunk és meghallgatjuk, mit akar az ügyfél.

…ismerjen meg bennünket!

A Konténertechnika Bt. a szó legszebb értelmében egy száz százalékban lévő családi vállalkozás: apa és fia közös munkájával. Fő tevékenységünk a különféle láncos és multiliftes konténerek gyártása mellett, a különféle acél tárolóeszközök, és ipari jellegű acélszerkezetek gyártása.

Fontos számunkra a dolgozóinkkal kiépített kölcsönös jó kapcsolat, ezért kezdetek óta törekszünk a nagyfokú biztonságra és a kedvező munkakörülmények megtartására. Nagy figyelmet fordítunk az innovációra, ezért folyamatos korszerűsítésre törekszünk…⇓

Sokéves szakmai tapasztalatunk garantálja a precíz és igényes kivitelezést, melynek köszönhetően minőségileg kifogástalan konténereket, hídmérlegeket és egyéb acélmunkálatokat hozunk létre.

Rólunk, híreinkről a Facebook oldalunkon is értesülhet, ehhez kérjük ITT kövesse az oldalunkat!

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni konténereinkre az ITT érhető el!

Köszönöm az érdeklődését:

Varga Tamás ügyvezető

Pin It on Pinterest

Shares
Share This