Kedves Látogatónk!

 

Miért pont Konténertechnika? Mert, mint mindennek, a konténergyártásnak is van egy precíz technikája, amit a mi cégünk 2004 óta pontosan követ, azért, hogy valóban minőségi termékekkel szolgálhassunk vásárlóink felé.

A Konténertechnika Bt. a szó legszebb értelmében egy száz százalékban lévő családi vállalkozás: apa és fiai közös munkájával. Fő tevékenységünk a különféle láncos és multiliftes konténerek gyártása mellett, különféle acél tárolóeszközök, és ipari jellegű acélszerkezetek gyártása.

Dunakeszi telephelyünkön az értékesítés mellett, raktározással és konténerjavítással, míg Tiszafüreden elsősorban a gyártással és raktározással foglalkozunk.

A tiszafüredi 7 200 négyzetméter alapterületű gyártócsarnokunkra méltóan vagyunk büszkék: Miután 2012-ben teljes körűen felújítottuk, azóta két műszakos munkarendben mintegy 32 szerkezetlakatost és CO hegesztő munkatársat foglalkoztatunk.

Fontos számunkra a dolgozóinkkal kiépített kölcsönös jó kapcsolat, ezért kezdetek óta törekszünk a nagyfokú biztonságra és a kedvező munkakörülmények megtartására.

Minőségi munkavégzésüket elősegíti az újonnan felszerelt hat úszódaru, melyek összesen 120 tonna teherbírásúak, továbbá, a modern, hazai gyártású Weldi-MIG hegesztőgépeink is. Nagy figyelmet fordítunk az innovációra, ezért folyamatos korszerűsítésre törekszünk.

Sokéves szakmai tapasztalatunk garantálja a precíz és igényes kivitelezést, melynek köszönhetően minőségileg kifogástalan konténereket, hídmérlegeket és egyéb acélmunkálatokat hozunk létre.

Rólunk, híreinkről a Facebook oldalunkon is értesülhet, ehhez kérjük ITT kövesse az oldalunkat!

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni konténereinkre az ITT érhető el!


Köszönöm az érdeklődését:

Varga Tamás ügyvezető