BLOG

 

A Konténertechnika blog oldalán elkötelezettek vagyunk a friss és korrekt tájékoztatás mellett. Hírekkel és érdekességekkel szolgálunk hétről-hétre a konténergyártás, konténerfelhasználás világából.

Mindezekről olvashat a Konténertechnika blog oldalunkon. Tartson velünk! Blogbejegyzéseinket rendszeresen megosztjuk a Facebook oldalunkon, ahol naprakészen követhet bennünket.

Várjuk szíves ötletét arra, miről olvasna még nálunk, milyen téma érdekelné a konténerek, acéleszközök gyártásában, értékesítésében!

Boldog születésnapot konténerszállítás!

Boldog születésnapot konténerszállítás!

1956. április 26-án, pontosan hatvannégy évvel ezelőtt indult útjára az Ideal X átalakított tartályhajója a Newark-i New Jersey-ből, fedélzetén pontosan 58 tehergépkocsi-pótkocsival megrakodva. Ettől a naptól jegyezzük a konténerekkel való

Blogtémáink, a különféle konténerek készítése, értékesítése, javítása és felhasználási területei, hazánkban és a nagyvilágban is. Mert konténerek számos és folyton megújuló formában, típusban és kialakításban érhetők el. Gyártóként mi sem vagyunk restek tájékozódni és tanulni az újdonságok felől, tökéletesíteni a gyártási technikánkon, az értékesítés, a marketing területén. 

Újonnan gyártott konténereinket, felújított konténereinket szabványos vagy egyedi méretezésben, színben és formában közvetlenül elérrheti a Dunakeszi telephelyünkön és Tiszafüredi gyárunkban, mindezt képeken és videókon is megtekintheti ITT a képgalériánkban